Jump to content

Suretu Ali Imran/148

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 148 ose Kur'an 3:148[redakto]

Origjinal: فَآتَاهُمُ اللّهُ ثَوَابَ الدُّنْيَا وَحُسْنَ ثَوَابِ الآخِرَةِ وَاللّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ [1]
Shqip: Ndaj All-llahuua u dha atyre shpërblimin e kësaj bote dhe shpërbllimin më të mirë të botës tjetër; All-llahu i do punë mirët.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: