Jump to content

Suretu Ali Imran/143

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 143 ose Kur'an 3:143[redakto]

Origjinal: وَلَقَدْ كُنتُمْ تَمَنَّوْنَ الْمَوْتَ مِن قَبْلِ أَن تَلْقَوْهُ فَقَدْ رَأَيْتُمُوهُ وَأَنتُمْ تَنظُرُونَ [1]
Shqip: Ju ishit ata që dëshironit vdekjen para se të ballafaqoheshit me te. Ja pra, atë e patë dhe e shikuat me sytë tuaj.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: