Jump to content

Suretu Ali Imran/142

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 142 ose Kur'an 3:142[redakto]

Origjinal: أَمْ حَسِبْتُمْ أَن تَدْخُلُواْ الْجَنَّةَ وَلَمَّا يَعْلَمِ اللّهُ الَّذِينَ جَاهَدُواْ مِنكُمْ وَيَعْلَمَ الصَّابِرِينَ [1]
Shqip: A mos menduat ju se do të hyni në Xhennet e All-llahu pa i ditur (pa u vërtetua në praktikëse prej jush kanë luftuar, dhe pa u ditur cilët prej jush ishin të durueshëm.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: