Suretu Ali Imran/141

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 141 ose Kur'an 3:141[redakto]

Origjinal: وَلِيُمَحِّصَ اللّهُ الَّذِينَ آمَنُواْ وَيَمْحَقَ الْكَافِرِينَ [1]
Shqip: Dhe që All-llahu t’i pastrojë besimtarët, ndërsa gradualisht t’i shkatërrojë mosbesimtarët.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: