Jump to content

Suretu Ali Imran/139

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 139 ose Kur'an 3:139[redakto]

Origjinal: وَلاَ تَهِنُوا وَلاَ تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الأَعْلَوْنَ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ [1]
Shqip: E mos u dobësoni (fizikisht) dhe mos u dëshproni (shpirtërisht) derisa ju jeni më të lartit, po qe se jeni besimtarë të sinqert.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: