Jump to content

Suretu Ali Imran/138

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 138 ose Kur'an 3:138[redakto]

Origjinal: هَـذَا بَيَانٌ لِّلنَّاسِ وَهُدًى وَمَوْعِظَةٌ لِّلْمُتَّقِينَ [1]
Shqip: Ky (Kur’ani) është sqarim për njerëzit, është dhëzim dhe këshillë për të devotshmit.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: