Suretu Ali Imran/137

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 137 ose Kur'an 3:137[redakto]

Origjinal: قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِكُمْ سُنَنٌ فَسِيرُواْ فِي الأَرْضِ فَانْظُرُواْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُكَذَّبِينَ [1]
Shqip: Përpara jush kanë kaluar ppopujt ndaj të cilëve janë zbatuar ligjet, ndaj, udhtoni nëpër tokë dhe shikoni si qe përfundimi i atyre që përgenjeshtruan.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: