Jump to content

Suretu Ali Imran/134

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 134 ose Kur'an 3:134[redakto]

Origjinal: الَّذِينَ يُنفِقُونَ فِي السَّرَّاء وَالضَّرَّاء وَالْكَاظِمِينَ الْغَيْظَ وَالْعَافِينَ عَنِ النَّاسِ وَاللّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ [1]
Shqip: Të cilët japin kur janë shlirë edhe kur janë në vështirësi dhe që e frenojnë mllefin, që u falin (keqen) njerëzve, e All-llahu i do bamirësit.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: