Suretu Ali Imran/133

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 133 ose Kur'an 3:133[redakto]

Origjinal: وَسَارِعُواْ إِلَى مَغْفِرَةٍ مِّن رَّبِّكُمْ وَجَنَّةٍ عَرْضُهَا السَّمَاوَاتُ وَالأَرْضُ أُعِدَّتْ لِلْمُتَّقِينَ [1]
Shqip: Dhe ngutuni (me punë që meritoni) në falje mëkatesh nga Zoti juaj dhe për në një Xhennet, gjerësia e të cilit është si gjerësia e qiejve dhe e tokës, i përgatitur për të devotshmit.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: