Jump to content

Suretu Ali Imran/131

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 131 ose Kur'an 3:131[redakto]

Origjinal: وَاتَّقُواْ النَّارَ الَّتِي أُعِدَّتْ لِلْكَافِرِينَ [1]
Shqip: Dhe ruajuni zjarrit që është përgaditur për pabesimtarët.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: