Suretu Ali Imran/130

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 130 ose Kur'an 3:130[redakto]

Origjinal: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَأْكُلُواْ الرِّبَا أَضْعَافًا مُّضَاعَفَةً وَاتَّقُواْ اللّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ [1]
Shqip: O ju të clët besuat, mos e hani kamaatën që po e shumë fishoni dhe kini frikë (dënimin e) All-llahut ashtu që të gjeni shpëtim.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: