Jump to content

Suretu Ali Imran/129

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 129 ose Kur'an 3:129[redakto]

Origjinal: وَلِلّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ يَغْفِرُ لِمَن يَشَاء وَيُعَذِّبُ مَن يَشَاء وَاللّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ [1]
Shqip: Vetëm e All-llahut është gjithç’ka në qiej e në tokë, Ai i fal atij që do dhe Ai dënon atë që do. All-llahu është mëkatfalës, mëshirues.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: