Jump to content

Suretu Ali Imran/127

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 127 ose Kur'an 3:127[redakto]

Origjinal: لِيَقْطَعَ طَرَفًا مِّنَ الَّذِينَ كَفَرُواْ أَوْ يَكْبِتَهُمْ فَيَنقَلِبُواْ خَآئِبِينَ [1]
Shqip: (u ndihmoi) Që ta këpusë një grup nga ata që nuk besuan (duke i mbytur a zënë rovër), ose për t’i demoralizuar dhe ashtu të kthehen të dëshpruar.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: