Suretu Ali Imran/121

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 121 ose Kur'an 3:121[redakto]

Origjinal: وَإِذْ غَدَوْتَ مِنْ أَهْلِكَ تُبَوِّىءُ الْمُؤْمِنِينَ مَقَاعِدَ لِلْقِتَالِ وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ [1]
Shqip: Përkujto (O i dërguar) kur dole nga familja jote që t’ua përcaktosh besimtarëve vendet për luftë, e All-llahut është që dëgjon (fjalët) dhe që kupton (qëllimet).
Komentim:
Lidhje:
Referenca: