Suretu Ali Imran/12

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 12 ose Kur'an 3:12[redakto]

Origjinal: قُل لِّلَّذِينَ كَفَرُواْ سَتُغْلَبُونَ وَتُحْشَرُونَ إِلَى جَهَنَّمَ وَبِئْسَ الْمِهَادُ
Shqip: Thaju atyre që nuk besuan: “Do të jeni të mposhtur (ne këtë jetë) dhe do të hidheni në Xhennenem. Sa i shëmtuar është ai djep (shtrat).
Komentim:
Lidhje: