Suretu Ali Imran/109

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu Ali Imran, Ajeti 109 ose Kur'an 3:109[redakto]

Origjinal: وَلِلّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ وَإِلَى اللّهِ تُرْجَعُ الأُمُورُ [1]
Shqip: Të All-llahu jaë ç’ka në qiej dhe ç’ka në tokë dhe vetëm te All-llahu kthehen çështjet.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: