Jump to content

Suretu Ali Imran/105

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 105 ose Kur'an 3:105[redakto]

Origjinal: وَلاَ تَكُونُواْ كَالَّذِينَ تَفَرَّقُواْ وَاخْتَلَفُواْ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْبَيِّنَاتُ وَأُوْلَـئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ عَظِيمٌ [1]
Shqip: E mos u bëni si ata që u ndanë dhe u përçanë pasi u patën zbritur argumentet. Ata do të pësojnë një dënim të madh.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: