Suretu Ali Imran/102

Nga Wikibooks

Suretu Ali Imran, Ajeti 102 ose Kur'an 3:102[redakto]

Origjinal: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ حَقَّ تُقَاتِهِ وَلاَ تَمُوتُنَّ إِلاَّ وَأَنتُم مُّسْلِمُونَ [1]
Shqip: O ju që besuat, kinie frikë All-llahun me sinqeritet të vërtetë dhe mos vdisni, pos vetëm duke qenë muslimanë (besimtarë)!
Komentim:
Lidhje:
Referenca: