Jump to content

Stampa:Web-screenshot

Nga Wikibooks
Copyrighted

Kjo pamje e ekranit, (en.: screenshot) është e një amëze interneti me të drejtë kopjimi dhe e drejta e kopjimit sipas të gjitha gjasave i takon poseduesit të kësaj amëze. Gjithashtu mund të ketë shenja dalluese me të drejtë kopjimi të cilat nuk janë të lidhura me Wikipedia-n. Besohet se përorimi i një numri të kufizuar i pamjeve të tilla të ekranit

vlerësohet si përdorim i ndershëm nën ligjin e Shteteve të Bashkuara të kopjimit. Çdo përdorim tjetër fare i këtij skedari, në Wikipedia ose tjetërkund, mund të nënkuptojë thyerje të ligjit. Shih Wikipedia:Fair use, për më shumë informata.

w:Stampa:Web-screenshot