Stampa:Vini Re!

Nga Wikibooks
Vini Re!
Vini Re!
Vini Re! - Ky artikull bie në kundërshtim me rregulloren dhe duhet pastruar urgjentisht nga mirëmbajtësi i faqeve ose administratorët.


 Udhëzim përdorimi:
 Kjo stampë është paraparë si info/lidhje për fletat që bien në kundërshtim me rregulloren e punës.
 Sintaksa: {{Vini Re!|Shkaku pse i kundërshton rregullat}}