Stampa:Livadhi

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

"Livadhi" i provave për redaktim[redakto]

Livadhi është thjesht për të bërë prova, pa "prishur" ndonjë gjë. Bëj prova sa të duash, sidomos duke përdorur edhe formatet e përdorura tek Wikipedia], por mos vendos informacion enciklopedik të vërtetë se ka mundësi të prishet nga përdorues të tjerë që po bëjnë prova për vete.
Për prova është më mirë të shkruash një artikull të thjeshtë. Dhe tani mund të
kullosni të lirë në livadh :)

Reklama/Spam janë të ndaluara.