Stampa:Himi im

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search
Himi im 
----------
Brengë që shpirtin ma shtrëngoj
Sa zemra i lëndoj
Sa njerëz i vetmoj
Ishte ëndrra që sot jetoj
Një emocion që s`dua kurrë të më lëshoj
Prandaj lart shikimin ti drejto
Prapa mos shiko
Në ardhmëri beso
Të kaluarën mos e harro
Gjithmonë kujto kush ishe dhe nga do të shkosh

Një ëndërr kisha dikur
Ëndrrën sot e jetoj
Shtetin tim e jetësojë
Në vete besoj … 

Jetoj në ëndrrën time

Shqiponjë shkrihem në kaltërsi
Fluturoj e lirë dhe nuk kam frikë, përpara çfarë më pret
Jo më,  vuajtjen s`dua ta njohë
Por kurrë s`do të i harroj ata që s`janë sot
Me ne këtë ditë ta gëzojnë 
Teksti :
Orkestrimi : ?
Muzika : ?
Këndon : Eliza Hoxha
Burimi i tekstit të kopjuar: http://shllapashtica.beepworld.de/elizahoxha.htm