Të gjitha regjistrat

Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe tregon të gjithë regjistrat e mundshëm të Wikibooks. Ju mund të kufizoni pamje sipas tipit të regjistrit, emrit të përdoruesit (shumë i ndjeshëm), dhe faqes në çështje (edhe rastet e ndjeshme)

Regjistrat
  • 16 janar 2019 14:47 Delivery of "No editing for 30 minutes 17 January" to Wikibooks:Kuvendi failed with an error code of readonly
  • 30 tetor 2018 11:06 Delivery of "The Community Wishlist Survey" to Wikibooks:Kuvendi failed with an error code of readonly
  • 4 tetor 2018 12:03 Delivery of "Reminder: No editing for up to an hour on 10 October" to Wikibooks:Kuvendi failed with an error code of readonly
  • 20 shtator 2018 18:11 Delivery of "The GFDL license on Commons" to Wikibooks:Kuvendi failed with an error code of readonly
  • 30 korrik 2018 13:08 Delivery of "New user group for editing sitewide CSS/JS" to Wikibooks:Kuvendi failed with an error code of readonly
  • 12 korrik 2018 08:45 Delivery of "Consultation on the creation of a separate user group for editing sitewide CSS/JS" to Wikibooks:Kuvendi failed with an error code of readonly
  • 25 gusht 2014 18:24 Delivery of "An important message about renaming users" to Përdoruesi diskutim:Puntori failed with an error code of protectedpage