Uploads by Koka11

Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe e veçantë tregon tërë skedat e ngarkuara.

Lista e figurave
Data Emri Parapamje Madhësia (bytes) Përshkrimi
27 qershor 2014 10:31 Nn.JPG (skeda) 43 KB  
22 shkurt 2014 18:09 =Sh.B.pdf (skeda) 100 KB SHB RRJEDHA GJILAN EDITOR NIJAZI RAMADANI
21 shkurt 2014 21:19 Matematika 8.pdf (skeda) 723 KB Mësimdhënia e matematikës 8
21 shkurt 2014 17:47 Taksonomia e Bloom it.pdf (skeda) 305 KB Taksonomia e Blumit
21 shkurt 2014 17:21 Monografia-komplet-te-gjitha-kapitujt-nga-I--deri-IX.pdf (skeda) 7,7 MB MONOGRAFIA E GJILANIT. Monografia-komplet-te-gjitha-kapitujt-nga-I--deri-IX.pdf.
21 shkurt 2014 17:15 Index-karadaku41-51.pdf (skeda) 1,49 MB Mbrojtja kombëtare e Kosovës lindore - Karadaku
21 shkurt 2014 17:11 Informatikë.pdf (skeda) 97 KB Informatikë
21 shkurt 2014 17:09 Begzad Baliu. Onomastike dhe identitet paust.pdf (skeda) 1,3 MB Begzad_Baliu._Onomastike dhe identitet_
21 shkurt 2014 17:07 Algoritmet.pdf (skeda) 328 KB Algoritmat
28 tetor 2013 15:20 BAZAT E TE DHENAVE.PDF (skeda) 5,79 MB