Artikuj të shkurtër

Jump to navigation Jump to search

Showing below up to 50 results in range #1 to #50.

Shikoni (50 më parë | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. (hist) ‎Letersia e Gergj Fishtes ‎[0 byte]
 2. (hist) ‎Të drejtat speciale të fëmijëve ‎[0 byte]
 3. (hist) ‎Hipi Zhdripi i Gjuhës/Kronologjia/106/Vepra 1/1 ‎[6 byte]
 4. (hist) ‎Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/137 ‎[8 byte]
 5. (hist) ‎Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/139 ‎[8 byte]
 6. (hist) ‎Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/121 ‎[8 byte]
 7. (hist) ‎Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/120 ‎[8 byte]
 8. (hist) ‎Luli i madhëzë/Këngë natëtistëve/16 ‎[8 byte]
 9. (hist) ‎Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/37 ‎[9 byte]
 10. (hist) ‎Hipi Zhdripi i Matematikës/1540 ‎[17 byte]
 11. (hist) ‎Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/35 ‎[21 byte]
 12. (hist) ‎Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/36 ‎[22 byte]
 13. (hist) ‎KosovoGeo/Prishtina ‎[22 byte]
 14. (hist) ‎Shumëzimi i shenjave te kunderta ‎[23 byte]
 15. (hist) ‎Përmbledhje nga Muzika dhe Letërsia e V.S.Toles/1 ‎[24 byte]
 16. (hist) ‎KosovoGeo/Prizren ‎[30 byte]
 17. (hist) ‎Libri Namazi/Sunnetet E Namazit ‎[30 byte]
 18. (hist) ‎Hipi Zhdripi i Përrallave/0 ‎[32 byte]
 19. (hist) ‎Hipi Zhdripi i Përrallave/0/0 ‎[32 byte]
 20. (hist) ‎Pepili/1200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe argëtuese/5 ‎[32 byte]
 21. (hist) ‎Dhe disa te drejte te femive ‎[33 byte]
 22. (hist) ‎Shaufaheri ‎[34 byte]
 23. (hist) ‎Pepili/Gjuha Shqipe për të huaj dhe shqiptarët jashtë atdheut pasthenia ‎[35 byte]
 24. (hist) ‎Diagram-Grushti drejtues.png ‎[39 byte]
 25. (hist) ‎Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/34 ‎[40 byte]
 26. (hist) ‎Sistemet ne tempertatur 0 kelvin ‎[40 byte]
 27. (hist) ‎Romeo dhe zhulieta william shekspir ‎[40 byte]
 28. (hist) ‎Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/98 ‎[41 byte]
 29. (hist) ‎Ne sa ora faqe 5 kohet ‎[42 byte]
 30. (hist) ‎Hipi Zhdripi i Matematikës/Barabazia ‎[43 byte]
 31. (hist) ‎Ku ka jetuar dhe ku ka vdekur naim frashri ‎[43 byte]
 32. (hist) ‎Shkelqimi dhe renia e shokut zylo ‎[43 byte]
 33. (hist) ‎Zgjidhje ‎[44 byte]
 34. (hist) ‎Veprat e e eskilit ‎[45 byte]
 35. (hist) ‎Cili është liqeni më i madh në kosovë ‎[46 byte]
 36. (hist) ‎LANÇ, Enveri dhe neofashistët sipas kryeveteranit të Luftës ‎[46 byte]
 37. (hist) ‎Epoka para gjyqit ‎[48 byte]
 38. (hist) ‎Pepigu/Bota Sot ‎[49 byte]
 39. (hist) ‎Galdi ‎[51 byte]
 40. (hist) ‎Kosova ‎[51 byte]
 41. (hist) ‎Hipi Zhdripi i Biologjisë ‎[54 byte]
 42. (hist) ‎KosovoGeo/Prizren/Xhamia ‎[56 byte]
 43. (hist) ‎5 fjali mohore te pjeshme ‎[57 byte]
 44. (hist) ‎Origjina e fjalës Kosovë/2 ‎[60 byte]
 45. (hist) ‎Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/1 ‎[64 byte]
 46. (hist) ‎Lulet e veres naim frasheri ‎[64 byte]
 47. (hist) ‎Sistemi kordinativ ‎[64 byte]
 48. (hist) ‎Pepili/Komedia Hyjnore/229 ‎[65 byte]
 49. (hist) ‎Fizika ‎[67 byte]
 50. (hist) ‎Vektori drejtues ‎[67 byte]

Shikoni (50 më parë | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).