Skeda:Religion icon.svg

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Dokument origjinal(skedë SVG, fillimisht 400 × 360 pixel, madhësia e skedës: 7 KB)

Kjo skedë është nga Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projektet e tjera. Përshkrimi në faqen përshkruese të skedës është treguar më poshtë.

Përshkrimi

Image:P religion world.svg without background

Data
Burimi Image:P religion world.svg
Autori original version Image:P religion.png - he:משתמש:נעמה מ,
vector version Image:P religion world.svg - User:Booyabazooka,
this version - User:Putnik
Leja
(Ripërdor këtë skedë)
GNU head Ju jepet leja për ta kopjuar, shpërndarë dhe/ose ndryshuar këtë dokument sipas kushteve të Licencës GNU për Dokumentim të Lirë, versioni 1.2 ose çdo version të mëpasshëm të publikuar nga Fondacioni Free Software; pa Seksione të Pandryshueshme, pa Tekste Kapakësh të Përparmë, dhe pa Tekste Kapakësh të Pasmë, të dhëna. Një kopje e kësaj license është përfshirë në seksionin e titulluar GNU Free Documentation License.
w:sq:Creative Commons
atributim ndarë njësoj
Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Ju jeni i/e lirë:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
  • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.
Kjo etiketë licencimi u shtua te kjo skedë si pjesë e përditësimit të lincecimit. GDFL.
Versione tjera

P religion world.svg

Historiku i dosjes

Shtypni një datë/kohë për ta parë skedën ashtu si dukej në atë kohë.

Data/OraThumbnailDimensionetPërdoruesiKoment
e tanishme3 janar 2008 10:41Thumbnail për versionin duke filluar nga 3 janar 2008 10:41400 × 360 (7 KB)Putnik{{Information |Description=Image:P religion world.svg without background |Source=Image:P religion world.svg |Date=2008-01-03 |Author=original version Image:P religion.png - he:משתמש:נעמה מ,<br/> vector version [[:Image:P relig

3 faqe lidhen tek kjo skedë:

Përdorimi global i skedës

Wiki-t e tjerë në vijim e përdorin këtë skedë:

Shikoni më shumë përdorim global të kësaj skede.

Metadata