Skeda:Educating Educators online.pdf

Page contents not supported in other languages.
Nga Wikibooks
Shko tek faqja
faqja tjetër →
faqja tjetër →
faqja tjetër →

Dokument origjinal(1.500 × 843 pixel, madhësia e dokumentit: 3,43 MB , MIME tipi: application/pdf , 29 faqet)

Kjo skedë është nga Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projektet e tjera. Përshkrimi në faqen përshkruese të skedës është treguar më poshtë.

Përmbledhje

Përshkrimi
Ελληνικά: παρουσίαση
Data
Burimi Punë e juaja
Autori Magioladitis

Licencim

Unë, krijuesi i kësaj pune, e publikoj këtu në bazë të licensës në vijim:
w:sq:Creative Commons
atribuim share alike
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
Je i lirë të:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • t’i bëni “remix” – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atribuim – Duhet t’i jepni meritat e duhura, të siguroni një lidhje për tek licenca dhe të tregoni nëse janë bërë ndryshime. Këtë mund ta bëni në ndonjë mënyrë të arsyeshme, por jo në ndonjë mënyrë që sugjeron se licencuesi ju del zot juve apo përdorimit tuaj.
  • share alike – Nëse bëni një “remix”, e shndërroni, ose ndërtoni duke u bazuar te materiali, duhet t’i shpërndani kontributet tuaja sipas të njëjtës licencë ose një të tille të përputhshme me origjinalen.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Items portrayed in this file

përshkruan

5 prill 2019

Historiku i dosjes

Shtypni një datë/kohë për ta parë skedën ashtu si dukej në atë kohë.

Data/OraMiniaturëPërmasaPërdoruesiKoment
e tanishme6 prill 2019 08:48Miniaturë për versionin duke filluar nga 6 prill 2019 08:481.500 × 843, 29 faqe (3,43 MB)MagioladitisAdded 2 more slides
6 prill 2019 08:15Miniaturë për versionin duke filluar nga 6 prill 2019 08:151.500 × 843, 27 faqe (3,26 MB)MagioladitisReorganised a bit
5 prill 2019 23:23Miniaturë për versionin duke filluar nga 5 prill 2019 23:231.500 × 843, 24 faqe (2,83 MB)MagioladitisUniformed all slides with the same template. Refined text. Removed/added slides
5 prill 2019 09:10Miniaturë për versionin duke filluar nga 5 prill 2019 09:101.500 × 843, 26 faqe (3,08 MB)MagioladitisUser created page with UploadWizard

S’ka faqe që përdorin këtë kartelë.

Përdorimi global i skedës

Kjo skedë përdoret nga Wiki të tjera në vijim:

Metadata