Jump to content

Pepili/Nënë Tereza në sytë e botës

Nga Wikibooks


Mehmet Gëzhilli

NËNË TEREZA
NË SYTË E BOTËS
Mehmet GëzhilliNËNË TEREZA
NË SYTË E BOTËSBiblioteka elektronike
GR
Pregatiti : Linda
Në shtyp
Botimet te Argeta-LMG
Ana financiare e ndihmuar nga
Ministria e Turizmit, Kulturës, Rinis dhe Sportit
Tiranë 2010

        I. Nënë Tereza në OKB
        II. Nënë Tereza dhe Çmimi Nobel
        III. Ati i Shenjtë dhe Nënë Tereza
        IV. Personalitete të ndryshme për Nënë Terezën
        V. Shtypi botërorë për Nënë Terezën
        VI. Fragmente nga monografia
        VII. Poezi

http://www.gazetakritika.net/literatur/nene/tereza.html#C1