Pepili/Aventurat e Gjeas

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search
  • Lindja
  • Takimi me Lulin


Kështu për një kohë të shkurtë në gjithë botën u përhapë fjala se Gjea është ngritur në këmbë dhe me vete kishte t'motrën.

  • Ardhja e shqiponjave krah Gjeas