Përdoruesi diskutim:93.43.39.25

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Ish konë pas konë një djalë i ri dhe në udhë e sipër kish parë një orman me shumë dyrë. Disa ishin me të mbyllura me dry disa ashtu që mund të hapeshin. Dyert e tërhiqnin shumë, të thente drynin nuk kishte guxim, dhe vendosi të hapë deren e dollapit pa dry. E hapi. Këtu ishte gjarpëri dhe e kafshojë. hahah

Welcome to this talk page

Nis një diskutim

Kjo është faqja e diskutimeve për një përdorues anonim që s’ka krijuar ende një llogari, ose i cili s’përdor të tillë. Ndaj na duhet të përdorim adresën numerike IP për identifikimin e tyre. Një adresë e tillë IP mund të jetë e përbashkët për një numër përdoruesish. Nëse jeni një përdorues anonim dhe jeni të mendimit se ju kanë ardhur mesazhe që s’ka punë me ju, ju lutemi, krijoni një llogari, ose Hyni, që të shmanget ngatërrim në të ardhmen me përdorues të tjerë anonimë.