Përdoruesi diskutim:89.159.92.51

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Blocked[redakto]

Hi mund të ju lutem shpjegoni masiv kopjimi dhe pasting nga ky website? Përveç kësaj, unë kam bllokuar adresën tënde nga redaktimi derisa kjo pyetje të përgjigjet në mënyrë të mjaftueshme për të parandaluar shkeljet e mëtejshme të autorit. Praxidicae (diskutimet) 17 shkurt 2019 17:37 (UTC)

Hi can you please explain massive copying and pasting from this website? Additionally, I have blocked your address from editing until this question is sufficiently answered to prevent further copyright violations. Praxidicae (diskutimet) 17 shkurt 2019 17:40 (UTC)


Kjo është një faqe diskutimi për një përdorues anonim i cili nuk ka krijuar akoma një llogari, ose qe nuk e përdor atë. Prandaj, ne duhet të përdorim adresën IP numerike për identifikimin e tij. Kjo adresë IP mund të përdoret nga disa përdorues. Në qoftë se jeni një përdorues anonim dhe mendoni se ndaj jush janë bërë komente të parëndësishme, ju lutem krijoni një llogari ose identifikohuni për të shmangur konfuzionin në të ardhmen me përdorues të tjerë anonim.