Wikibooks:Rrjedha

Nga Wikibooks
(Përcjellë nga Përdoruesi:Rrjedha)
Jump to navigation Jump to search
Vizitor të nderuar. Fullimisht ju falenderoj për vizitën tuaj që po i bëni faqes sime Përdoruesi:Rrjedha dhe kontributet tuaj në diskutimet dhe vërejtjet në përsosjen e më tutjeshme. Shihni artikujt dhe kategorit në të cilat kam redaktuar dhe krijuar. Në qoft se keni ndonje vërejtje, lirisht më vëni në kujtesë...Për pos ndonjë udhëzimi ose ndreqje teknike, ju lutem të mos e ndryshoni këtë faqe pa pëlqimn tonë.Përdoruesi:RrjedhaPërshëndetje:[[Përdoruesi:Rrjedha|Rrjedha]~ Nëse ndonjë nga punimet e mia ose në ndonjë ndërhyrje evidente materiali që kam prezentuar unë është punë e juaja dhe jeni kundër paraqitjes në Wikipedia ose kundër paraqitjes së atij materiali nga ana ime (sepese doni që ndokush tjetër të e paraqesë) atëherë më lajmëroni për këtë parregullsi.

.

([[Së fundmi te përdoruesi:Rrjedha]] | Së pari) Shikoni (50 më të reja) (50 më të vjetra) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).