Kushkuj/12

Nga Wikibooks
Havier Peres De Kuelar [1]
        Ajo është Kombet e Bashkuara. Ajo është paqa në botë.
        "Kjo është Asambleja e fjalëve. Disa ditë më parë kishim këtu burrin më të fuqishëm në botë. Sot kemi nderin dhe kënaqsinë të kemi në Asamblenë tonë gruan më të fuqishme në botë. Mendoj se nuk ka nevojë t'ua themë se kush është. Ajo ka nevojë për vepra e jo për fjalë. E pohoj këtë me bindje të plotë se Nënë Tereza është më shumë se Unë, më shumë se të gjithë ne. Ajo është Kombet e Bashkuara. Ajo është paqa në botë".

  1. NË ENCIKLOPEDI, me rastin e fjalimit të Nënë Terezës, para Asamblesë së OKB-së.