Jump to content

Interneti allashqiptarçe/499

Nga Wikibooks

Kërkoj falje nëse nuk gjeni atë çka kërkoni. Fletët janë në punim e sipër.

Titujt[redakto]

Ndërprerja e radhës[redakto]

XHTML dhe HTML[redakto]

Paragrafët[redakto]

Tipat MIME[redakto]

Atributet universale[redakto]

HTML - Referencat[redakto]

Deklarimi i tipit të dokumentit[redakto]

Interneti allashqiptarçe/422#Deklarimi i tipit të dokumentit

Krye të dhënat e regjistrit HTML[redakto]

Titulli i regjistrit HTML[redakto]

Frames[redakto]

Skela e regjistrit HTML me Framasets[redakto]

Skela e regjistrit HTML me Framasets Interneti allashqiptarçe/422#Skela e një regjistri HTML

Dallimet XHTML dhe HTML[redakto]