Hipi Zhdripi i Përrallave/40

Nga Wikibooks

Na ishte seq na ishte. Na ishte një djalë i ri. Erdhë tek ai pika një ditë, e në krye ju kish pikë me gjetë një çikë. Erdhë pika kur djali u ngrit, duel me shetit ashtu hip e zhdrip. E pau një çikë edhe mat e mat nuk dike me shku a me ikë. Djali ri i skuqur iki se diçka në kokë i vëlloi. E pyeten shoktë pse ike - haj mër burra nuk e di a muna me nxon atë çikë pikë për me vaditë. Njani i tha hajt bre djalë mos e kqyr me sy atë çikë pikë po gjoja pikën n'difshë. Mat e mat, djali një ditë vendosi me ju sjellë çikës pikë për pikë e mos me ik dhe zemra ja ndieu se ja nxoni atë pikë. Tërheq e ikë, djali mbeti si në orbitë. Pika djalit shkoj tu u zi, e këtë punë krejt pikat e trupit shkojshin tu e ndi. Pika djalit zgjodhi pikë për pikë, pikat ma të shpejta, pikat ma të mira të trupit tij atë çikë arë për me vadit.


Prralla n'prallë, dukati n'ballë, pika djalit penis piken për me ra në pikë, kështu i thashë Violetës në klasën e gjashtë kur pa sherrë e pyeti mësuesin e skuqen tenisi a penisi?