Hipi Zhdripi i Përrallave/4

Nga Wikibooks
                            KUSH ESHTE ARDI

Sigurisht e njihni Ardin?! E keni shume afer dhe e shihni cdo dite. Eshte si te gjithe femijet e lagjrs. Mund te gjendet edhe ne klasen tuaj. Mund te jete shoku i bankes, por mund te ishe edhe ...! Ndaj, mos u habit! Pertacia kurre nuk i ka munguar.Eshte edhe tekanjoz i madh! Shpeshhere nuk eshte as i degjueshem. Ndodh qe te jete i mire dhe i embel, por kjo nuk zgjate shume, sepae me shoket hidherohet edhe per gjera per te cilat as qe ia vlen te diskutohet. I do lojrat dhe shetitjet. pas futbollit me shoket vrapon tere diten satdium me satdium. Kur dei nga shtepija, trimi harron se duhet te kthehet, ndersa kur e ngat bicikleten, askush nuk guxon t'i dale perpara ne rruge, dhe i tere komunikacioni duhet te ndalet!