Fjali mohore

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Fjalit mohore Janë ato fjali që mohojnë diçka psh un nuk bëj detyrat.Fjalite mohore jane te ndryshme si psh.fjali mohore e plote,e pjesëshme,e perforcuar dhe e thjeshte