Diskutim:Vitviteja/Jeronim De Rada/1

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

ska munc te behet kjo gje sepse paj veta e shqiperi duhet te bejn kaq shume pune me redonin r=de rada eshte e pamundur se duhen figurat letrare bota kish nderuar lisa uji i rikalteronte tek te bardhe asnje vethi a ti veshtroje dhe skujtoh=j kallezoret kendoni n po kendoni dheut e huja ne pjesen e dyte te kengjellit peisazh jeronim de rada