Diskutim:Shqiptarët

Page contents not supported in other languages.
Shto një temë
Nga Wikibooks

Kërkesë lidhur me të drejtë e autorit. Janë bërë disa ndryshime të vogla në përmbajtjen e email-ave. Zeke 13 Qershor 2007 23:25 (UTC)

====================[redakto]
from Zeke
to Saimir Lolja
date Jun 13, 2007 1:40 AM
subject të drejtat e autorit (kërkesë)
mailed-by gmail.com

Zotri Lolja,

Fillimisht kërkoj falje për shqetësimin por kam një kërkesë. Dorë pas dore më ka ardhur një libër elektronik 'Shqiptarët' nga George Fred Williams e përkthyer nga Shaban Balla. Por e ribotuar nga Saimir Lolja.

Unë kam shpreh dëshiren që këtë libër ta vendos tek http://sq.wikibooks.org/wiki/Faqja_Kryesore por duhet të kem të drejtë ta publikoj atë.

Keshtu që, kërkoj të drejtën ta vendos librin 'Shqiptarët' nga George Fred Williams tek Wikibooks.

Duhet të ta bëjë me dije se nëse materiali vendoset tek Wikibooks atëherë është nën licencën http://en.wikipedia.org/wiki/GNU_Free_Documentation_License

Për çdo pyetje lidhur me këtë, ju lutem më kontaktoni.
Faleminderit,
Zeke
===============================[redakto]
from Saimir Lolja
to Zeke
date Jun 13, 2007 4:37 PM
subject RE: të drejtat e autorit (kërkesë)
mailed-by hotmail.com


Pershendetje Zeke,

Faleminderit per mesazhin dhe deshiren per te vene librin e Xhorxh Fred Williamsit tek WIKIBOOKS.

Jeni e lire ta vendosni dhe ta perhapni kete liber. E kam kaluar ne formatin PDF dhe e kam vendsour bashkengjitur. Jeni e lire ta vendsoni dhe ta perhapni pa asnje kufizim.

Gjitha te mirat,
Saimir Lolja


To: Z.Saimir Lolja Duke pershendetur iniciativen e hedhjes se librit "Shqiptaret" ne menyre elektronike, me duhet t'u pyes nese jeni ne dijeni te historise se perkthyesit dhe a keni kerkuar te kontaktoni me pasardhesit e tij per te marre te drejtat e autorit? Duhet t'ju informoj gjithashtu se ky botim (2007)qe ju pretendoni te jete i dyti, eshte ne fakt i treti. eni_b