Diskutim:Romani i Radios

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Po cdo ndodhi ne fund, kur degjuesit te jene afeksionuar me personazhet dhe te mos bien dakord me fatin perfundimtar te secilit?