Jump to content

Diskutim:Psalmet - Psalmi 53

Page contents not supported in other languages.
Shto një temë
Nga Wikibooks

tjetrin me puthje vllazerore.e tere bashkesia ju ben te fala.qoft me ju te gjith hiri i zotit ton,jezus mesis,dashuria e perendis dhe bashkesia me shpirtin e shenjt! loonii