Diskutim:Pepili/Gjuha Shqipe për të huaj dhe shqiptarët jashtë atdheut/1

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search
               Ninulla e mullirit                        Gjyshime nipin pasi zbriten mes gureve neper nje dhiareSkeda:Shembull.jpg