Jump to content

Diskutim:Mrekullitë e Kur'anit/I thanë magjistarë dhe shpifës

Page contents not supported in other languages.
Shto një temë
Nga Wikibooks

allahu eshte nje, i qiellit etokes te dua o zot zemra ime ty te kerkon perendi dashuri ne emrin ejesusit shejtan ik prej meje zot ,clirom ne cdo forc me ty zot zemra jeme lum ban amin, o sai embel ky mengjes bota po theret ze ma i embel qe degjohet jesusi u ngjall vertet amin, zot i qiellit ei tokes u beft sipas vullnetit tend si ne qiell ene tok buken ton te perditshmen na jep edhe sot ,na i fal mekatet tona si kur ne i falim meka tarve tan amin, zot na i ruj femit tan ,zot na jep atyre qe skan bebe amin, zot na liro prej burgut,zot na shero me mjek se ti jesus je doktori jon amin zot me jesusin ti je rruga e verteta dashuria dhe jeta amin, bibla psalmi91 amin zoti eshte streha jon amin.