Diskutim:Libri i namazit/Ezani dhe ikameti

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Cfar eshte dallimi ne mes ezanit edhe ikametit?

Ezani është thirrje e muslimanëve për namaz, kurse ikameti mbledhje e tyre për të krye farzin sëbashku. (Puntori 13 Gusht 2007 10:16 (UTC))