Diskutim:Hipi Zhdripi i Përrallave/45

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Pika e dituris ka ardhë dhe është duke na shikuar dhe duke na thirrur, ajo me nanën e vetë komunikon dhe së bashku me djellin e krijoj një të re që Naim Beu i tha NJËRI. Është duke e ndier veten të vetmuar. Është pezull dhe shpirti i saj është lodhë sa herë ka abortuar.