Diskutim:Hipi Zhdripi i Gjuhës/Kro100

Page contents not supported in other languages.
Shto një temë
Nga Wikibooks

Kopja:

<math>{\color{red}XXX\ YYY}</math>
{{Në|XXX YYY}}<hr>

{|border="2" align=right cellspacing="0" cellpadding="0" rules="all" width="80%" style="margin:5px 0 1em 1em; border-style: solid; border-width: 1px; border-collapse:collapse; font-size:95%; empty-cells:show"
|colspan="2" align=center style="background:#778899; color:white"|'''XXX YYY'''
|- bgcolor="#FFEBCD"
!colspan="2"|Jeta dhe Vepra
|- bgcolor="#f5f5f5"
|width="50%" align=center|[[Figura:ZZZ.gif|250px|XXX YYY]]''
|width="50%"|
|- 
|colspan="2" align=center style="background:#dcdcdc;"|{{Në|XXX YYY}}</small>'''
<pre>
 XXX YYY
<pre>
|}

Kronologjia e jetës
==Jeta==
<br clear=all>
==VVVV==
==Pasjeta==
===VVVV===
==Burimi i të dhënave==
<references />
{{Kronologjia nga 1440 deri më 1940-të}}