Diskutim:Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search
{|align=center style="border: 1px solid #CCCC99; background-color: #F1F1DE; padding: 2ex; text-align: left; width: 100%; margin: auto"
|<center>'''LIGJI PËR MBROJTJEN E MJEDISIT'''</center>
{|width=100%
|colspan="4"|<center>Përmbajtja</center>
|-
|Neni||colspan="2"|<center>__________</center>||<center>faqe</center>
|-
| ||'''RREGULLORE NR. '''||... ... ...||<center>...[[Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/51|51]]</center>
|-
| ||'''Hyrje'''||... ... ...||<center>...[[Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/51|51]]</center>
|-
|||xx||... ... ...||<center>...[[Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/51|51]]</center>
|-
|||xx||... ... ...||<center>...[[Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/52|52]]</center>
|-
|||xx||... ... ...||<center>...[[Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/53|53]]</center>
|-
|||xx||... ... ...||<center>...[[Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/54|54]]</center>
|-
|||xx||... ... ...||<center>...[[Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/55|55]]</center>
|-
|||xx||... ... ...||<center>...[[Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/56|56]]</center>
|-
|||xx||... ... ...||<center>...[[Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/57|57]]</center>
|-
|||xx||... ... ...||<center>...[[Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/58|58]]</center>
|-
|||xx||... ... ...||<center>...[[Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/59|59]]</center>
|-
|||xx||... ... ...||<center>...[[Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/60|60]]</center>
|-
|-
|colspan="4"|<center><small>[[Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/Fjalorthi|Fjalorthi]]</center>
|}
|-
{|
|-
|<center><small>Ky libër (registër i amëzes sq.wikibooks.org}, shërben për informim sipërfaqësorë. Materiali i futur përbrenda ''letrave'' është pregaditur nga Kuvendi i Kosovës [http://www.assembly-kosova.org amëza assembly-kosova.org] dhe është i lirë për publikim dhe informim të qytetarëve të Kosovës. Për çdo parregullsi ju lutem shikoni amëzën apo Gazeten Zyrtare përkatëse të Kuvendit të Kosovës</small></center>
|}
{{faqe|boja=#F1F1DE}}

Start a discussion about Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës

Nis një diskutim