Dimri

Nga Wikibooks

dimri eshte je bardhesi por nuk esht shi ai eshte vetem me bardhesi>3 dhe kurr nuk mundesh ta ndryshosh ti njeri spo mun me dal prej bore dej te zadruga e sun po blen kurgja me hanger e me pi kini mu merdhi kurgja sasht e mir thmija e qan kryt duke rreshqitur e ti po thu dimer po qe sa jemi tu e lyb boren po sna erdh\ dimri nuk asht kurgja.