Botajon/Internet

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search
Interneti është një rrjetë e madhe dhe nga vizitat tuaja dikush përfitonë. Për këtë mbaje gjithnjë në mend qëllimin nga pikënisja dhe mos u huto pas dekorimeve dhe bisedave në forume - shiko përmbajtjen.
  • blogshkenca.wordpress.com ka një përmbajtje me zhvillime aktuale, të komentuara nga lexuesit. Gjatë vizitës së fundit në shkurt të 2009, në të gjindeshin disa kategori të artikujve interesant, si: baktere; etj.