Artikulli cung

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Artikujt cung duhen te kenë të paktën aq informacion sa mund të merret vesh se për cfarë është artikulli. Tani për tani nuk ka ndonjë rregull apo udhëzim më të saktë. Për më shumë shiko Gjeje dhe rregullo një cung.